Almaochliam.se ägs av LMBshops ApS och LMB Shops ApS kommer därför att nämnas som ansvarig för privatlivspolitiken

Denna privatlivspolitik överensstämmer med den nya personuppgiftsförordning som trädde i kraft per. 25 / 5-2018.

MBshops Ltd kommer med privatlivspolitiken och göra det överskådligt och säkert för våra kunder att använda vår hemsida och tjänster. Om det sker stora förändringar i denna privatlivspolitik, skickar LMBshops ApS e-post till dig med de uppdaterade ändringarna.

Personupplysningar

LMBshops tar emot information från dig som kund, för att kunna hantera din beställning, eventuellt skicka nyhetsbrev och förbättra användarupplevelsen med relevant marknadsföring. Detta innebär att

• Namn

• Adress, postnummer, stad

• E-post

• Telefon

• Information om betalning

• Cookies

Ovanstående information är nödvändig för att behandla din beställning. LMBshops ApS behandlar som regel inte, enligt persondataförordningen, kategorin känsliga personupplysninger.

Om du skickar e-post eller något annat rekommenderas det att du inte skickar personlig information till oss utan att först bli ombedd av LMBshops ApS (eventuellt när du returnerar pengar för returorder eller annat). I dessa fall kommer LMBshops ApS att ha personkänliginformation och kommer att följa personuppgiftsförordnings riktlinjer för att ta bort dem efter användning.

Frakt av dina varor

När LMBshops ApS har skickat dina varor upphör LMBshops ApS att vara dataansvarig. Istället är det fraktföretaget som hanterar dina varor som är dataansvarig för ditt paket.

Du har möjlighet att “track-and-trace” ditt paket när det är på väg, och det är nödvändigt från LMBshops ApSs sida att få informationen dokumenterad om det skulle uppstå problem vid leverans, till exempel försvunna varor.

Lagring av dina personupplysningar

LMBshops ApS lagrar din information så länge som det är nödvändigt att behålla dem. Faktura behålls i 5 år på grund av Redovisningslagen, vilket innebär att LMBshops ApS enligt lag är skyldig att hålla dokumentation för räkenskaperna.

LMBshops ApS tar inte bort din faktura automatiskt men du kan alltid skriva till oss och vi tar bort dina uppgifter från fakturan. LMBshops ApS kan emellertid inte radera hela din beställning på grund av Redovisningslagen. I princip sker inte automatiskt radering av dina uppgifter på fakturan.

LMBshops ApS använder din epost för orderbearbeting. Det kan dessutom ges samtycke till att LMBshops kan meddela dig nyheter och erbjudanden, kommer dessa att användas för att uppdatera och förbättra dina och andra kunders marknadserfarenhet.

LMBshops ApS vidarebefordrar inte din information till tredje part för att kontakta dig som kund.

Databehandlingsavtal, Cookies och utlämnande av dine upplysningar

LMBshops ApS använder databehandkare för att behandla din transaktion och har ett databehandlingsavtal med dem. Det är därför säkert att du betalar och överför pengar till oss.

LMBshops ApS har ett databehandlingsavtal med alla samarbetspartners och kan garantera att dessa partners uppfyller personuppgiftsförordning.

Cookies och utlämnande av din upplysniger

LMBshops ApS använder cookies för att se till att webbplatsen kan fungera och för att det är nödvändigt. Dessutom används vissa cookies för bättre kundupplevelse i förhållande till direkt marknadsföring och information lagras för att kunna skapa en faktura.

Dina rättigheter

På LMBshops ApS har du alltid möjlighet att kontakta oss och be om all information vi har om dig. Detta kommer att skickas till dig i ett maskinläsbart dokument.

Om du hittar felaktiga uppgifter om dig själv kan du kontakta LMBshops ApS och be om korrigerande information.

Du har alltid möjlighet att raderas om du vill. I särskilda fall är det emellertid inte möjligt för LMBshops ApS att ta bort viss information, om en brottslig rättslig grund för lagring av information ses. Att radera din information kommer att ske inom ett 30-dagarsintervall.

Samtidigt måste LMBshops ApS alltid följa redovisningslagen och det är således inte möjligt att ta bort personuppgifter som är nödvändiga för att LMBshops ApS ska följa bokföringslagen.

Om du vill klaga på LMBshops behandling av dina personuppgifter, måste klagomålet skickas till Datatillsynet.

Dataansvarlig

Dataanavarlig hos LMBshops ApS

Namn: Lea Faurschou

Adress: Tobaksvejen 20, kld

Stad: 2860 Søborg

Mail: info@lmbshops.dk

Telefonnummer 34103410

CVR nummer 38155016