Girasol är ett tyskt märke som producerar fastbärsjalar och ringbärsjalar. De startade 1984 och sedan dess har de producerat bärbara verktyg av hög kvalitet till priser som alla har råd med.

De producerar deras sjalar i Guatemala där de är handvävda av skickliga vävare.

 

Læs mere
Girasol Grey

Girasol Grey herringbone

GSM: 210
100% bomuld
1.115,-
Girasol Light Rainbow

Girasol Light Rainbow

GSM: 230
100% bomuld
970,-
Girasol fastvikle Atlantico

Girasol fastvikle Atlantico

GSM: 210
100% bomuld
835,-
Girasol Sol Y Mar

Girasol Sol Y Mar

GSM: 230
100% bomuld
855,-
Girasol Boy or Girl Twill

Girasol Boy or Girl Twill

GSM: 210
100% bomuld
1.285,-

Girasol fastbärsjalar och ringar är utan kemikalier

Girasol använder endast ren, obehandlad bomull för sina produkter - det har aldrig varit belagt eller kemiskt behandlat. Och det är en viktig sak när du väljer en fastbärsjal för dig och ditt barn! Det ligger nära ditt barns hud och ditt barn kommer också att "komma" för att suga på tyget - välj alltid obehandlade och organiska slitverktyg!

Girasols vävare är experter på diagonal vävning, vilket är viktigt i alla vävda fastbärsjalar och ringbärsjalar. Den diagonala sträckan gör det enkelt att binda fastbärsjalet och ger bra stöd för dig och barnet utan att komma in i tyget (som t ex ett sträckbärsjal gör).

Alla Girasol-produkter kan tvättas i 60 grader - kom ihåg att din bärsjal krymper något efter 1:a och 2:a tvätten och därför är det lite längre än beskrivet när du tar emot det.

När du tvättar din sjal, se till att fästa ringarna i ett handfat så att de inte skadar din tvättmaskin eller sjalet själv..