När du bestämmer vilka kläder som ska vara i ditt barns garderob, är det en bra idé att ta hänsyn till vilket material de olika barnkläderna använder. Om du väljer barnkläder från Engel i ull får du barnkläder av organiska material, som är helt fria från skadliga kemikalier. De organiska materialen gör kläderna både hälsosammare och bekvämare att bära för ditt barn och se till att det inte störs av obehagliga material, får eksem och så vidare. Alla är viktiga kvaliteter när det gäller kläder till familjens minsta medlemmar. Med oss hittar du kläder från Engel i ull, merinoull och ull/silke för småbarn och spädbarn.

Læs mere

Engel ull - allt det bästa från naturen

Engel är ett tyskt varumärke som använder naturliga textilier i sin produktion. De är särskilt kända för att göra underkläder, nattkläder och utomhuskläder i ull och barnkläder i fleece med ren merinoull. Förutom merinoull och ren ull producerar Engel kläder till familjens minsta i en blandning av ull och silke. Med varumärkets kontinuerliga användning av naturmaterial har de lyckats ta det mesta av naturen och använda den för att göra roliga bebis och barnkläder. Det är dock inte några naturliga material som Engel har använt i produktionen. Alla är organiska, vilket gör dem skonsamma för både barnets kropp och miljö.

Inga skadliga kemikalier

Förutom att använda naturliga textilier är Engel också känt för att undvika att använda skadliga kemikalier i sin produktion. Istället för att använda giftiga färgämnen som är ohälsosamma för ditt barn, miljön och tillverkarna använder de också färger utan skadliga tungmetaller. Det är karakteristiskt för hela märkesproduktionen att de inte använder någon form av kemisk behandling, och så är alla deras naturliga material IVN-certifierade. Dessutom är företagets filosofi att de är stolta över att alltid producera organiskt och undvika avfall, precis som korta transportvägar och ingen förorening är viktiga för dem. Om både miljön och ditt barns välbefinnande är viktiga för dig är Engel ull det perfekta valet.

På Engel är bekväma barnkläder av högsta prioritering

Med oss hittar du kläder till barn och bebisar från Engel i ull, merinoull och en blandning av ull och silke. Dessa material ger mjuka produkter som är bekväma att bära. Och det bästa av Engel är deras solthet. Alla deras material är otroligt mjuka och andas även för ditt barns hud. Klädernas färger är naturliga och dämpade och återspeglar varumärkets filosofi om att använda naturliga material och undvika kemiska färgprocesser.

Ett stort urval av ekologiska basprodukter

 Engel är bland annat känd för sina många läckra ekologiska basprodukter, som är oumbärliga i barnens garderob. Basprodukterna består av body, byxor, blusar och leggins. Eftersom alla produkter är organiska och fria från kemikalier är det perfekt att bygga garderoben som ditt barn eller spädbarn behöver. Med oss hittar du flera olika ekologiska basprodukter och mycket mer från Engel. Sammantaget är den tillverkad av bomull, merinoull och en blandning av ull och silke.