DIDYMOS har funnits sedan 1972 och startades av Erika Hoffmann. Det är en grym historia om hur hon blev tvillingsmamma och hade redan 2 barn - vid en tidpunkt då du inte sov med barn i sängen och "barn ska ses men inte höras". En berättelse om hur hon lärde sig att göra bärselar och hur hon fortsatte slåss för att sprida budskapet om det bra med att bära sina barn! 

 

Læs mere

DIDYMOS producerar sträckbärsjal och bärsjal i vävt material. Alla produkter är av hög kvalitet och om du köper varor från DIDYMOS är du säker på att du får en bra sjal - alltid till ett rimligt pris. Deras produkter är gjorda i många olika material och du kommer att stöta på bärsjal med hampa, ull, siden, bomull och aplace. Letar du efter ett speciellt sjal som vi inte har på lager? Tveka inte att skriva till oss - då köper vi hem nästa gång vi beställer :-) kontakta oss på hej@almaochliam.se

Från första DIDYMOS till ett världsberömt varumärke

Erika bar sina barn i sjal och det väckte reaktioner i staden de bodde i. En jounalist tog bilder av henne och skrev en artikel om det - kort därefter kontaktade Stern magazine henne för att be henne att berätta lite om babybärselar - efteråt ringde hennes mobil hela tiden från mödrar som frågade "om hon inte kunde göra en sådan åt dem också". Hon köpte hem några från Mexiko, men det visade sig snart att denna lilla försändelse inte räckte för att möta efterfrågan

En av de första bärsjal som Erika designade var "Indio", som idag är ett klassiskt och välkänt sjal från DIDYMOS.

Det har varit en lång kamp för Erika, och ofta måste hon argumentera för det bra med att bära barn - hon har träffat många konfrontationer om att "det bästa stället för en baby är i dess barnvagn eller säng - inte klibbig mot sin mammas kropp". Lyckligtvis litade hon på hennes idé och fortsatte att kämpa för vad hon trodde och drömde om.

Idag är DIDYMOS känt över hela världen och producerar de vackraste skönhetsdetaljerna, armbandsur, ringar och sjal.

DIDYMOS har blivit ett familjeprojekt där hela familjen arbetar nu för att göra barnbärande till det vanligaste du kan göra för ditt barn!