Om du har bestämt dig för att sy en ringbärsjal, behöver du ringar - två stycken. Nedan hittar du ett stort urval av olika uppsättningar ringar i olika färger och storlekar. Rignarna har bevisat hög kvalitet så att du kan vara ganska säker med dem.

En ringbärsjal är en lång bit tyg som är försedd med ett par ringar i ena änden så att du kan justera slingans längd så att den kan justeras exakt från tid till annan, beroende på hur barnet ska bäras och från person till person , beroende på personens höjd och bredd.

Læs mere

Aluminiumbärringar i vackra färger

När du syr din ringbärsjal - eller av någon anledning vill byta ringarna i din sjal – är det viktigt att välja ringar som kan användas. Det kan se vackert och naturligt ut med ringar av trä - särskilt för att du har valt en fin naturfärgad bit organisk bomull - men du bör överväga om du är redo att byta ringar över tiden. För träd torkar - även om de är så vackra - när de tvättas ibland.

Så det är bättre att välja ett par aluminiumringar i en naturlig färg - till exempel brun, grå eller orange - eller välj en färg som matchar tyget eller ger en fin kontrast.

Bärringar i medelstora och stora

På Almaochliam.se kan du köpa ringarna i två storlekar - medelstora och stora. Ringar i storlek medium har en diameter av 6,35 cm, och ringar i storlek stor har en diameter av 7,62 cm. Vilken storlek du behöver beror på hur tjock det tyg du har valt är och annars bara vad du tycker är bra.

Du måste använda två ringar för en ringbärsjal och alla ringar du hittar på sidan säljs i par. Du får två för priset.

Ringarna kan också användas för att göra vackra finishar till fastbärselar.

Testade bärringar

Ringarna testas och följer gällande regler och standarder. De kan tåla daglig användning. De kan tvättas i tvättmaskinen och torkas i torktumlare. Jag rekommenderar dock att du sätter sjalen i en tvättväska eller liknande så att de inte fastnar mot trumman och skadar den, så att inga kläder i tvättmaskinen sitter fast i ringarna och kan slitas av från varandra.

Ringarna testas och godkänns också för skadliga ämnen, så det är ganska ofarligt för barn att suga på dem.

Snabb leverans

Vid beställning av babyutrustning hos Almaochliam.se